x 
0 προϊόντα
Προβολή Καλαθιού
το καλάθι σας έχει

MONOSTOP:

ΒΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΩΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!

55,00€

Προϊόντα Μαρμάρων:

Γυαλόχαρτα
Δίσκοι Κοπής
Κόλλες-Στόκοι Μαρμάρου
Λάδια Περιποίησης Μαρμάρου
Πέτρες Τριψίματος
Πιάτα Γυαλόχαρτων
Σύρματα Τριψίματος

 

Χρωματολόγιο

 

SMALTOPLAST ThermoShield 10LT

PDFΕκτύπωσηEmail
smaltoplast-thermoshield
Τιμή πώλησης83,00 €
Περιγραφή

SMALTOPLAST THERMOSHIELD

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΕΡΑΜΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
- ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ενεργειακή Αναβάθμιση κτιρίων με χρήση Smaltoplast ThermoShield:


Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Smaltoplast Thermoshield αποτελεί προϊόν ερευνητικής συνεργασίας με τη Γερμανική εταιρεία "SICC - GmbH - Thermoshield Europe".

Έργα Αναφοράς μπορείτε να δείτε αναλυτικά στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

http://www.thermoshield-europe.com/de/referenzen-.html
http://www.thermoshield-europe.com/de/referenzen-/252-energieeinsparung-mit-fassadenbeschichtung.html


Εξελίξεις αναφορικά με το πρόγραμμα " ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ "

Ενημέρωση VECHRO σχετικά με την εξέλιξη του προγράμματος "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ" και τις νέες ρυθμίσεις του ΥΠΕΚΑ


Μπορείτε να ανατρέξετε στη Ρύθμιση των επιμέρους Θεμάτων του Προγράμματος " ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ " - ΥΠΕΚΑ 15/4/2011 στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση : http://www.ypeka.gr/

 

Το Smaltoplast ThermoShield είναι ελαστομερές 100% ακρυλικό, θερμοκεραμικό επίστρωμα για εξωτερικούς τοίχους. Δημιουργεί μια ανθεκτική προστατευτική μεμβράνη για όλες σχεδόν τις εξωτερικές επιφάνειες όπως μπετόν, σοβά, νέο ή παλαιό ασβεστοκονίαμα.
Η ειδική του σύνθεση εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ενεργειακή απόδοση σε πλήθος εφαρμογών και στα πλαίσια εξοικονόμησης ενέργειας χειμώνα – καλοκαίρι.

Η ενεργειακή απόδοση της θερμοκεραμικής μεμβράνης είναι αποτέλεσμα ενός σύνθετου συνδυασμού φαινομένων όπως η ανάκλαση, η ηλιακή ακτινοβολία, η αφύγρανση- dehumidification, η διασπορά, η θερμική αγωγιμότητα στην επιφάνειά της , καθώς επίσης και στο εσωτερικό της.
Η διαδικασία της αφύγρανσης (δηλαδή «ξήρανση» του τοίχου, η οποία γίνεται με δύο τρόπους: μεταφορά μέσω τριχοειδών του τοίχου και διάχυση) συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της αποθηκευμένης υγρασίας και κατά συνέπεια την αποταμίευση ενέργειας!

Για να εξασφαλιστεί η ενεργειακή απόδοση της μεμβράνης, θα πρέπει η εφαρμογή να γίνει σε πάχος ξηρού φιλμ 300μm ή κατανάλωση χρώματος 300ml/m2. Επιπλέον η θερμοκεραμική μεμβράνη που σχηματίζεται παρέχει ενισχυμένη προστασία από μύκητες και άλγη.

Η θερμοκεραμική μεμβράνη ανακλά πάνω από το 90% της προσπίπτουσας ηλιακής ακτινοβολίας στην περιοχή του Ορατού φάσματος (Visible). Οι τρέχουσες μελέτες αφορούν στην εύρεση ειδικών Χρωστικών ουσιών που ανακλούν στην περιοχή Υπέρυθρου φάσματος (Infra Red) ώστε να επιτευχθεί η περαιτέρω ενεργειακή αποδοτικότητά της.

Το προϊόν SMALTOPLAST Thermoshield μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της τοιχοποιίας σε software βιοκλιματικού σχεδιασμού, ώστε να αξιολογηθεί η συνολική ενεργειακή απόδοση ενός κτιρίου. Η θεωρητική τιμή του συσντελεστή θερμικής αγωγιμότητας είναι λeff=0,00021-0,00067 W/mK ( λαμβάνονται υπ' όψη όλοι οι μηχανισμοί δράσης του προϊόντος). Η τιμή του συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας - η οποία έχει μετρηθεί * - είναι λcond=0,0045-0,04 W/mK (λαμβάνεται υπ' όψη μόνο το φαινόμενο αγωγής θερμότητας - conduction).

* Fraunhofer Institut Bauphysic - Germany & Military University of Technology Warsaw, Poland

Αποχρώσεις: Λευκό και χιλιάδες οικολογικές αποχρώσεις μέσω των συστημάτων δημιουργίας αποχρώσεων PREMIUM COLOR MOODS και COLOR MOODS της VECHRO.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Το προϊόν SMALTOPLAST Thermoshield δεν χρειάζεται κάποια επισήμανση επικινδυνότητας σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

 

Γνώμες πελατών
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

NewsLetter

Επικοινωνία

+30 26650 26786

 

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 8:00-14:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 8:00-14:00 & 18:00-21:00

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για όλη την Ελλάδα: Δωρεάν αποστολή με αγορές άνω των 100,00€ και κάτω των 8 κιλών.

Ελάχιστα μεταφορικά